Επιστρέφει από χιαστό και παίζει ξανά στη Βέροια ο Κουκόλης!
Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς για τη Βέροια ήταν ο Χρήστος Κουκόλης.

Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς για τη Βέροια ήταν ο Χρήστος Κουκόλης.
Ο 36χρονος Βεροιώτης στόπερ υπέστη ρήξη χιαστού τον Οκτώβριο και έχασε τη σεζόν, ενώ η «Βασίλισσα» του Βορρά στήριζε πολλά στην εμπειρία και την αξία του, μετά από χρονιά ανόδου με τον Νέστο Χρυσούπολης και ενώ είχε πολλές παραστάσεις σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, αλλά και στη Super League με τη Λαμία.
Οι μήνες κύλησαν και ο Κουκόλης είναι «εδώ» για τους Ημαθιώτες.
O ίδιος ανανέωσε με την ομάδα του Ανέστη Αργυρίου, θα μπει κανονικά στην προετοιμασία και υπάρχουν προσδοκίες να ηγηθεί ξανά των αμυντικών προσπαθειών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Βεροιώτες:
«🔴🔵 𝐕𝐄𝐑𝐈𝐀 𝐅𝐂 | 𝐑𝐄𝐍𝐄𝐖𝐀𝐋
Η Βασίλισσα του Βορρά συνεχίζει να χτίζει πάνω σε γερές βάσεις!
Ο ηγέτης της αμυντικής μας γραμμής, Χρήστος Κούκολης, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Veria FC και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026/2027.
Με την εμπειρία, τη μαχητικότητα και την προσωπικότητά του, αποτελεί σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν και έναν ποδοσφαιριστή που εμπνέει τους συμπαίκτες του μέσα και έξω από το γήπεδο.
Η παρουσία του προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα μας, στοιχεία πολύτιμα για την επίτευξη των στόχων της νέας σεζόν.
🤝 Χρήστο, συνεχίζουμε μαζί!
Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!
💙❤️ Μία Πόλη. Μία Ομάδα. Ένα Όνειρο».











