Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Στην Κράσνονταρ για δύο χρόνια ο Οζντόεφ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, έδωσε τα «χέρια» με την Κράσνονταρ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, έδωσε τα «χέρια» με την Κράσνονταρ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά την ολοκλήρωση της τριετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με εκτενή δημοσιεύματα από τη Ρωσία, ο 33χρονος μέσος βρίσκεται μια ανάσα από τον επαναπατρισμό του, καθώς έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Κράσνονταρ.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι η πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον έμπειρο χαφ αφορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Αν και οι ακριβείς οικονομικοί όροι δεν έχουν διαρρεύσει, τα ΜΜΕ της πατρίδας του κάνουν λόγο για μια «ηγεμονική» προσφορά, με τον σύλλογο να ποντάρει εξαρχής στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί ξανά στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Ζενίτ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button