Α΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Οπούντιος Μαρτίνου: Διπλή ανανέωση με φόντο το μέλλον της ομάδας

Στον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζει ο Οπούντιος Μαρτίνου, με τη διοίκηση της ομάδας της Α' Φθιώτιδας και τον προπονητή Ανδρέα Μαρτιναίο να επενδύουν στα δικά τους παιδιά.

Οπούντιος Μαρτίνου: Διπλή ανανέωση με φόντο το μέλλον της ομάδας

Στον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζει ο Οπούντιος Μαρτίνου, με τη διοίκηση της ομάδας της Α’ Φθιώτιδας και τον προπονητή Ανδρέα Μαρτιναίο να επενδύουν στα δικά τους παιδιά.

Ο ιστορικός σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Θεοδώρου και Κωνσταντίνο Αλεξίου, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Οπούντιου και τη σεζόν 2026-2027.

Η παραμονή των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία του συλλόγου, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των παιδιών του χωριού, προσφέροντάς τους ευκαιρίες να εξελιχθούν και να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση τονίζει πως στόχος είναι η στήριξη των νέων ποδοσφαιριστών, χωρίς διακρίσεις, ώστε να εκπροσωπούν με περηφάνια τόσο τον Οπούντιο όσο και το Μαρτίνο.

Τέλος, οι άνθρωποι του συλλόγου ευχήθηκαν στους Γιώργο Θεοδώρου και Κωνσταντίνο Αλεξίου υγεία και μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με τη φανέλα του Οπούντιου.

Η ανακοίνωση:

Screenshot

💥Το Δ.Σ. του Οπούντίου Μαρτίνου ανακοινώνει πως ο Γιώργος Θεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Αλεξίου,θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ιστορικού Οπούντιου και τη νέα χρονιά.

Στον Οπούντιου πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι τα παιδιά του χωριού μας. Στοχος μας να στηρίζουμε και τους νέους ποδοσφαιριστές χωρίς διακρίσεις δίνοντας τους την ευκαιρία να εξελιχθούν και να τιμούν με τη φανέλα μας την ομάδα, και το χωριό μας.

💚Γιώργο και💚 Κωνσταντίνε, σας ευχόμαστε υγεία και μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του χωριού μας!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button