Γ’ Εθνική: Στις 26-27 Σεπτεμβρίου η σέντρα – Αλλαγές σε playoffs και playouts
Σημαντικές ειδήσεις για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής προέκυψαν από το ρεπορτάζ του SportFM Πάτρας, μετά την παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, Βασίλη Σιδέρη, στον τελικό του Beach Soccer που διεξήχθη στην Πάτρα.

Γ’ Εθνική: Στις 26-27 Σεπτεμβρίου η σέντρα – Αλλαγές σε playoffs και playouts
Σημαντικές ειδήσεις για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προέκυψαν από το ρεπορτάζ του SportFM Πάτρας, μετά την παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Βασίλη Σιδέρη, στον τελικό του Beach Soccer που διεξήχθη στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει οριστικά το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος στις 13:00, με την κλήρωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής να προηγείται.
Αλλαγές στα playoffs και τα playouts
Η σημαντικότερη διαφοροποίηση αφορά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τη σειρά των αγώνων.
Στα playoffs, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1 έως 3 θα δώσουν τρία παιχνίδια στην έδρα τους και δύο εκτός, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 4 έως 6 θα έχουν δύο εντός έδρας και τρία εκτός έδρας παιχνίδια.
Αντίστοιχα, στα playouts, οι ομάδες των θέσεων 7 έως 9 θα αγωνιστούν σε τρία εντός και δύο εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 10 έως 12 θα δώσουν δύο αγώνες στην έδρα τους και τρεις εκτός έδρας.
Δεν θα υπάρχει δεύτερος καλύτερος
Ακόμη μία σημαντική αλλαγή αφορά τη διαδικασία ανόδου, καθώς δεν θα υπάρχει πλέον ο δεύτερος καλύτερος. Στην τρίτη φάση θα συμμετάσχουν αποκλειστικά οι πέντε πρωταθλητές των ομίλων, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις ανόδου.
Σκέψεις για το Κύπελλο
Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει σκέψη η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής να διεξαχθεί σε δύο φάσεις, με τα πρώτα παιχνίδια να ορίζονται για τις 9-10 Σεπτεμβρίου και τη δεύτερη φάση να ακολουθεί στις 12-13 Σεπτεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, με τις παραπάνω πληροφορίες να προέρχονται από το ρεπορτάζ του SportFM Πάτρας.










