Α.Ο. Καλαποδίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία με αισιοδοξία και χαμόγελα
Με αισιοδοξία και πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) η προετοιμασία του Α.Ο. Καλαποδίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Φθιώτιδας.

Α.Ο. Καλαποδίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία με αισιοδοξία και χαμόγελα
Με αισιοδοξία και πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) η προετοιμασία του Α.Ο. Καλαποδίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Φθιώτιδας.
Πριν από την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Χρήστο Καλιακούδα, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, καθώς και αρκετοί συγχωριανοί και φίλοι της ομάδας.
Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Καλαποδίου μπήκαν στο γήπεδο και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χρήστου Θεοχάρη.
Η φετινή ομάδα παρουσιάζεται ανανεωμένη και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με την προετοιμασία να συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με καθημερινές προπονήσεις. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει γνωστό σύντομα και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Καλαποδίου:
💛🖤
Ξεκίνημα με αισιοδοξία και εξαιρετικό κλίμα για τον Α.Ο. Καλαποδίου, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 17/08/2026 πραγματοποίησε την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ Κατηγορία. Την ομάδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, καθώς και πλήθος συγχωριανών και φίλων. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Χρήστο Καλιακούδα, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή, κ. Χρήστου Θεοχάρη.Η προετοιμασία της ομάδας μας, που φέτος παρουσιάζεται ανανεωμένη και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, θα συνεχισθεί με εντατικούς ρυθμούς και καθημερινές προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας.











