Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Καλάμπρια μετά από σχεδόν 40 ημέρες

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ντάβιντε Καλάμπρια επέστρεψε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ντάβιντε Καλάμπρια επέστρεψε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ιταλός δεξιός μπακ είχε μείνει εκτός για σχεδόν 40 ημέρες, ωστόσο πλέον ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και το γεγονός ότι συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης αποτελεί θετική εξέλιξη για τον Τζέικομπ Νίστρουπ και το τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα, η επιστροφή του Καλάμπρια έρχεται σε ένα σημαντικό σημείο, καθώς ο Τσάπρας τέθηκε εκτός δράσης λόγω θλάσης και αναμένεται να απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Σαββάτου και συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την τσεχική ομάδα.

Το πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια, ο Νίστρουπ και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πάνω στην αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη, ενώ ακολούθησαν δίτερμα σε μικρό χώρο και ασκήσεις στις στατικές φάσεις.

Η σταδιακή επανένταξη του Καλάμπρια αποτελεί ένα θετικό σημάδι για τον Παναθηναϊκό, με τον Ιταλό να συνεχίζει πλέον την προσπάθεια ώστε να επιστρέψει πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button