Νέος προπονητής της Αναγέννησης Λαμίας ο Γιάννης Κουτκιάς
Η Αναγέννηση Λαμίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κουτκιά, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος.

Νέος προπονητής της Αναγέννησης Λαμίας ο Γιάννης Κουτκιάς
Η Αναγέννηση Λαμίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κουτκιά, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει πλούσια παρουσία στα γήπεδα και ως αθλητής, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε εθνικές κατηγορίες, φτάνοντας μέχρι και την τότε Α1 Εθνική Κατηγορία, τη σημερινή Greek Basketball League (GBL). Ως προπονητής, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τμήματα υποδομών, μεταφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νεαρούς αθλητές.
Η Αναγέννηση Λαμίας προσδοκά η εμπειρία, η εργατικότητα και το όραμά του να δώσουν νέα πνοή στην ομάδα και να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της.
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Λαμίας:

Η Διοίκηση της Αναγέννησης Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Κουτκιά ως Coach του ανδρικού τμήματος.
Ως παίχτης, πραγματοποίησε μία λαμπρή πορεία, έχοντας πολυετείς συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την τότε Α1 Εθνική Κατηγορία γνωστή τώρα ως Greek Basketball League (GBL).
Ως προπονητής, εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με τμήματα υποδομών, μεταδίδοντας τη γνώση του στους νέους αθλητές.
Με την εμπειρία του στα γήπεδα, την εργατικότητα και το όραμά του είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει μια νέα πνοή και θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.
Καλώς ήρθες Coach! ⚫️⚪️











