Έσπερος Λαμίας: Δύσκολη έξοδος στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα για την 5η αγωνιστική
Στην Πάτρα δοκιμάζεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 1.

Έσπερος Λαμίας: Δύσκολη έξοδος στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα για την 5η αγωνιστική
Στην Πάτρα δοκιμάζεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 1.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Περιβόλας, με ώρα έναρξης τις 17:00, με την ομάδα της Λαμίας να αναζητά ένα σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία.
Στόχος η επιστροφή στις επιτυχίες
Ο Έσπερος Λαμίας έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες. Η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, σε έναν όμιλο όπου οι αποστάσεις ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες παραμένουν μικρές.
Η αναμέτρηση στην Πάτρα αποτελεί μια σημαντική δοκιμασία για το σύνολο της Λαμίας, που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.
Απέναντί του θα βρεθεί ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ήττες και έχουν τέσσερις βαθμούς, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθειά τους να αντιδράσουν μπροστά στο κοινό τους.
Ο Έσπερος, επομένως, καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλό του, διεκδικώντας μέχρι τέλους τις πιθανότητές του για το διπλό.
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Όλες οι αναμετρήσεις του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου:
- 14:30: Σύλλας Λ. Αιδηψού – Αιγάλεω ΑΟ (Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού)
- 17:00: Παναχαϊκή ΓΕ – ΕΑ Προμηθέας 2014 (Κλειστό Παναχαϊκής)
- 17:00: Απόλλων Πατρών – Έσπερος ΓΣ Λαμίας (Κλειστό Γήπεδο Περιβόλας)
- 17:00: Ερμής ΑΟ Αργυρούπολης – ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Κλειστό Αργοναυτών)
- 17:00: ΑΟ Αστέρας Αλιβερίου – Εθνικός Διστόμου (Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου)
- 17:00: ΑΟ Αχαγιά 82 – ΑΟ Σπόρτιγκ (Κλειστό Κάτω Αχαΐας)
Η βαθμολογία πριν από την 5η αγωνιστική
- Αιγάλεω ΑΟ – 7 βαθμοί
- Ερμής ΑΟ Αργυρούπολης – 6
- ΓΣ Γαργαλιάνων – 6
- Έσπερος ΓΣ Λαμίας – 6
- ΑΟ Σπόρτιγκ – 6
- ΕΑ Προμηθέας 2014 – 6
- ΕΦΑΟ Ζωγράφου – 6
- Παναχαϊκή ΓΕ – 6
- Εθνικός Διστόμου – 5
- Σύλλας Λ. Αιδηψού – 5
- ΑΟ Αστέρας Αλιβερίου – 5
- ΑΟ Αχαγιά 82 – 4
- Απόλλων Πατρών – 4
Το ζητούμενο για τον Έσπερο
Ο Έσπερος Λαμίας θέλει να φύγει από την Περιβόλα με ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια της National League 1. Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών είναι σημαντική για αμφότερες τις ομάδες, καθώς αμφότερες αναζητούν βαθμούς για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.
Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 του Σαββάτου.











