FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι πιτσιρικάδες… και τα επαγγελματικά συμβόλαια στον ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Ο Μπάμπης Τεννές φέτος έχει πάρει μαζί του στην προετοιμασία 4 νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους έχει δοθεί τεράστια ευκαιρία να αγωνιστούν με τον ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague.

Η φετινή προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησε με το πρώτο στάδιο να περιλαμβάνει προπονήσεις στη βάση της ομάδας.

Όπως είδατε, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας εκτός από αυτούς που ανανέωσαν και τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, συμμετείχαν και 4 νεαροί ποδοσφαιριστές.

Πρόκεται για ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου, την Κ20 και την Κ17 όπου ξεχώρισαν με την παρουσία τους πέρυσι και κλήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τους Μαυράδα, ο οποίος είναι τερματοφύλακας, τον Καραγιάννη ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός, ο Κωστίκας ο οποίος είναι μπακ-χαφ και ο σέντερ φορ της παρέας ο Λαμπρόπουλος.

Ο Μαυραδας.

Στα παιδιά αυτά φέτος ο Μπάμπης Τεννές έχει δώσει μία μεγάλη ευκαιρία, να προπονηθούν, να πάρουν παραστάσεις και να βελτιωθούν δίπλα σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με εμπειρία.

Ο Καραγιάννης

Αυτό ίσως να είναι το πρώτο και το σημαντικότερο που θα αποκομμίσουν οι 4 νεαροί ποδοσφαιριστές. Όμως, δεν είναι και το μοναδικό. Εκτός από τις προπονήσεις που θα κάνουν όλο αυτό τον καιρό, αν όχι όλοι ορισμένοι θα υπογράψουν και επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, καθώς προβλέπεται και στους κανονισμούς του πρωταθλήματος.

Ο Λαμπρόπουλος

Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία από αυτή τη μικρή ηλικία να γίνουν επαγγελματίες και μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια που θα καταβάλλουν να αναδειχθούν και να ανέβουν επίπεδο.

Ο Κωστίκας, ανάμεσα στον Μπλάζιτς και τον Καραγιάννη.

Σίγουρα, όφελος θα έχει και ο ΠΑΣ Λαμία από αυτό, μιας και θα αποδείξει πως μπορεί μέσα από τις ακαδημίες του να βγάλει δικούς του ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button