Μεγαλώνει η «παροικία» των Χανίων στη Λαμία!(pics)

Όχι έναν, όχι δύο αλλά πέντε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πέρυσι στον Πλατανιά Χανίων έχει φέτος στο ρόστερ του ο ΠΑΣ Λαμία.
Εχθές ήταν μία μεγάλη ημέρα μεταγραφικά για τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές, πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα της ομάδας της Φθιώτιδας.
Άγγελος Μιχαήλ Πινιώτης, Παναγιώτης Κάτσικας και Χρήστος Καρυπίδης είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Εδώ μπορείτε να δείτε την πρώτη ημέρα των δύο «νέων» του ΠΑΣ.
Τώρα υπάρχει ένα «fun fact» στην όλη υπόθεση με την μεταγραφή του Χρήστου Καρυπίδη, στην ομάδα της Λαμίας.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός μόνο άγνωστα πρόσωπα δεν βρήκε στην πρώτη του προπόνηση με την «κυανόλευκη» ομάδα.
Ο Καρυπίδης, βρήκε όχι έναν, όχι δύο αλλά τέσσερις πρώην (και πλέον νυν συμπαίκτες του) στον Πλατανιά Χανίων.

Για να το κάνουμε λίγο πιο «λιανά». Ο ΠΑΣ Λαμία φέτος θα έχει στο ρόστερ του 5 ποδοσφαιριστές που πέρυσι φορούσαν τη φανέλα της ομάδας από τα Χανιά.

Καρυπίδης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Δημούτσος και Μπούτνικ είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέτος θα φοράνε τα «κυανόλευκα» αλλά πέρυσι (και όχι μόνο) φορούσαν το «κόκκινο τριφύλλι» του Πλατανιά.
Έτσι, η «παροικία» της Χανιώτικης ομάδας στη Λαμία μεγαλώνει, για άλλους επικίνδυνα για άλλους απλά αδιάφορα.











