Έξι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Λαμίας!(pics)

Μετά τον Αλέξη Αλεξίου, η ομάδα του Δημήτρη Αποστολόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων 6 ποδοσφαιριστών.
Πολύ δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας η οποία μετά την απόκτηση του Αλέξη Αλεξίου ανακοίνωσε και άλλους έξι ποδοσφαιριστές.
Έτσι στην ομάδα της Βόρειας Λαμίας θα αγωνιζόνται φέτος οι Κώστας Παπακώστας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Μαγνησιακό και μάλιστα ήταν και αρχηγός του, ο Νίκος Τσέλιος, ο οποίος και αυτός αγωνιζόταν στον Μαγνησιακό αλλά και ο Γιάννης Παρούσης ο οποίος και αυτός φορούσε πέρυσι τη φανέλα της ομάδας από τη Μαγνησία.



Επίσης, στο Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Θωμάς Τσιώλης, Χρήστος Μπάκας και Βασίλης Ντούλας οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν για λογαριασμό του Όμβρου Ομβριακής.











