Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην ΑΕΚ ο Ραντόγια… σύμφωνα με τους Σέρβους!

Στην ΑΕΚ στέλνει νέο σερβικό δημοσίευμα τον Νεμάνια Ραντόγια, με τους γείτονες να επιμένουν για προχωρημένο ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Ιδιαίτερα «ζεστή» παρουσιάζεται η ΑΕΚ όσον αφορά τον Νεμάνια Ραντόγια σύμφωνα με την σερβική «Blic», σε συνέχεια του ρεπορτάζ της «mozzartsport» για τον άσο της Θέλτα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 25χρονος άσος είναι μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Ένωση, μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Την υπογραφή του Ραντόγια κυνήγησαν μεταξύ άλλων οι Γουέστ Χαμ, Φιορεντίνα και ΣΠΑΛ καθώς και οι Εσπανιόλ, Μπέτις, αλλά ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως προτιμά την ΑΕΚ ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το ρεπορτάζ να κάνει αναφορά και στην εκτός απροόπτου πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button