Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν πουλάει τον Ελίασον η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ φέτος έχει αρκετούς παίκτες κομβικούς που είναι κάτω από τα στάνταρ τους. Και αυτό έχει δημιουργήσει ζήτημα στο στυλ της ομάδας του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ φέτος έχει αρκετούς παίκτες κομβικούς που είναι κάτω από τα στάνταρ τους. Και αυτό έχει δημιουργήσει ζήτημα στο στυλ της ομάδας του Αλμέιδα.

Έχει όμως και έναν ποδοσφαιριστή που κάνει εκπληκτική σεζόν. Μάλλον την καλύτερη της καριέρας του. Ο Νίκλας Ελίασον φυσικά.

Ο σουηδός winger κάνει εντυπωσιακά πράγματα και αυτό έχει δημιουργήσει λογικό ντόρο γύρω από το όνομά του.

Η ΑΕΚ είχε δώσει κοντά στα 2 εκατομμύρια προκειμένου να τον αποκτήσει από τη γαλλική Νιμ. Μια μεταγραφή που λίγοι πίστεψαν πως θα έβγαινε. Ο Αλμέιδα όμως τον πίστευε. Και δικαιώθηκε σε αυτό. Σε άλλα όπως τον Πισάρο όχι, αλλά στον Ελίασον ναι.

Τα 8 γκολ και οι 12 ασίστ του σουηδού είναι εξαιρετικός απολογισμός έως τώρα στα 45 παιχνίδια του.

Ακούγονται διάφορα, για ομάδες που τον θέλουν, τον τσεκάρουν, τον παρακολουθούν. Ωραία όλα αυτά. Η ΑΕΚ όμως δε φαίνεται πως θα συζητήσει οτιδήποτε. Επίσης, ακούγονται διάφορα περί χρημάτων. Δηλαδή στα πόσα λεφτά θα έμπαινε στη διαδικασία το κλαμπ να συζητήσει.

Κατά μία πηγή, μάλλον με κανένα τίμημα η ΑΕΚ θα έμπαινε σε κουβέντες. Με λίγα λόγια, δεν πωλείται. Ο Ελίασον θεωρείται απόλυτα κομβικός και για την επόμενη σεζόν και όσες κρούσεις και αν γίνουν, κάτι να προχωρήσει θα είναι έκπληξη.

Αν και στις μεταγραφές ουδείς θα πρέπει να είναι σίγουρος ποτέ, ο σουηδός μάλλον δε θα μπει ποτέ στην transfer list.

Η ΑΕΚ άλλωστε δεν είναι και selling club. Ούτε θέλει να γίνει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button