Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δίνει ευκαιρίες ο Μαρτίνς στο ματς με τη Λαμία!

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία ως μία ευκαιρία για μερικούς από τους ποδοσφαιριστές που «δίνουν εξετάσεις» στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λαμία τον Φράνκο Σολδάνο, καθώς επιθυμεί να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Αργεντινό επιθετικό, πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα για τον συγκεκριμένο παίκτη, μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού είναι να σχηματιστεί ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση του παίκτη και για το αν μπορεί να βοηθήσει τη νέα σεζόν.

Σε περίπτωση που ο Σολδάνο δεν πείσει με τις εμφανίσεις τους στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, τότε θα αποχωρήσει από το λιμάνι.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αγωνιστεί ως βασικός και στο ματς με την Ξάνθη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Παράλληλα, στο ματς με τη Λαμία αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες οι Λοντίγκιν, Παπαδόπουλος και Ανδρούτσος, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button