Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού ο Βέσοβιτς

O Ματίας Γιόχανσον θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό (έπειτα από μία «γεμάτη» τριετία στο «τριφύλλι») κι ως τούτου οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντικαταστήσουν το κενό του στα δεξιά, με μία επιλογή «πρώτης γραμμής» εν όψει του σχεδιασμού του ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ως δεύτερη επιλογή στη θέση του δεξιού μπακ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στο πλάνο τους, την ανέλιξη του Γιώργου Βαγιαννίδη, με τον οποίο βρίσκονται σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2023 και ο αρχικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την απόκτηση μόνο «βασικού» μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού έχει μπει το τελευταίο διάστημα (και) το όνομα του 28χρονου διεθνούς Μαυροβούνιου αμυντικού, Μάρκο Βέσοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Βέσοβιτς, 25 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο, προτάθηκε προ λίγων εβδομάδων στους «πράσινους» και η περίπτωσή του είναι μεταξύ εκείνων που εξετάζονται, αν και η υπόθεσή του συγκεντρώνει δεδομένες δυσκολίες, καθότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μαυροβούνιος «ψάχνεται» να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λέγκια, διότι θέλει να αλλάξει «παραστάσεις» και οι εκπρόσωποί του ψάχνουν τη «φόρμουλα», για να καταφέρουν να «σπάσουν» τη συνεργασία του με την πολωνική ομάδα.

Ο Βέσοβιτς μετράει φέτος 25 επίσημες εμφανίσεις με τη Λέγκια, με απολογισμό ένα γκολ και 3 ασίστ. Η μία ήταν στο καλοκαιρινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τα προκριματικά του Europa League, όπου ο πολωνικός σύλλογος νίκησε 2-0 και προκρίθηκε.

Το δε καλοκαίρι του 2017 ήταν βασικός στους δύο αγώνες της Ριέκα με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Ποντγκόριτσα, τον Ερυθρό Αστέρα, την Τορίνο και τη Σπέτσια.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button