Άλλα αθλήματαΠόλο

Πέρασε άνετα στους “4”

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση η Εθνική πόλο πέταξε εκτός τετράδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το Μαυροβούνιο νικώντας με 12-7.

Στο πρώτο οκτάλεπτο το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα με την Εθνική μας να πετυχαίνει το 1-0 4:30 πριν το τέλος στον παίκτη παραπάνω. Η “γαλανόλευκη” παρουσιάστηκε απόλυτα συγκεντρωμένη και μετά το τέλος της πρώτης περιόδου δεν δέχτηκε κανένα γκολ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να κάνει ένα σερί φτάνοντας στο 4-0 με τους Μαυροβούνιους να πετυχαίνουν το πρώτο τους γκολ με τον Μίσιτς στον παίκτη παραπάνω. Η “γαλανόλευκη” όμως πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Μουρίκη και Φουντούλη, αλλά ο Ραντόβιτε έκανε το 6-2 το οποίο ήταν σκορ οκταλέπτου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική μας πέτυχε δυο γκολ με τους Φουντούλη και Γούνα, πραγματοποιώντας έτσι το 8-2. Ο Φουντούλης με δυο τέρματα έφτασε το σκορ στο 10-2 και οι Μαυροβούνιοι μείωσαν σε 10-3 με τον Ντάρκο Μπρούλιαν κι έτσι διαμορφώθηκε το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο οι Έλληνες διεθνείς παρουσιάστηκαν αρκετά πιο χαλαροί και χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία πήραν την πρόκριση για τον ημιτελικό με σκορ 12-7.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button