Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καμία απόφαση Παναθηναϊκού για Λεωφόρο

Η πιθανότητα επιστροφής υπάρχει πάντα, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση ούτε και έχει γίνει κάποια συζήτηση επ' αυτού.

Πληθαίνουν οι φήμες περί πρόθεσης του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Λεωφόρο, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η πιθανότητα επιστροφής της ομάδας στη φυσική της έδρα υπάρχει, ωστόσο επί της παρούσης ούτε έχει ληφθεί τέτοια απόφαση, ούτε έχει γίνει έστω κάποια συζήτηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Η… μετακόμιση της ομάδας από το ΟΑΚΑ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» συνεπάγεται εκτός των άλλων ένα μεγάλο κόστος, τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να γίνει το γήπεδο ξανά λειτουργικό.

Ένα τόσο μεγάλο ποσό, ειδικά μετά και τις οικονομικές επιπτώσεις που αναμένονται από την πανδημία του κορωνοϊού, δεν προτίθεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ, τη στιγμή που συνεχίζεται η προσπάθεια εξυγίανσης και ταυτόχρονα βελτίωσης της ποιότητας της ομάδας.

Σε πρώτη φάση, το γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται να δηλωθεί και φέτος ως δεύτερη έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να επιστρέψει σε αυτό το γήπεδο το «τριφύλλι».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button