ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου από τη συνέντευξη Τύπου του Ατρόμητος - ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου από τη συνέντευξη Τύπου του Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τον βαθμό στο Περιστέρι, τονίζοντας όμως πως μένει η πικρία με τον τρόπο που δεν ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κοντρολάραμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε καθόλου, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε το γκολ και μια ακόμα φάση με τον Ούμπιδες, γενικά πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Ήταν κακό παιχνίδι, αλλά από την στιγμή που βρήκαμε το γκολ, μας αφήνει πικρία το γκολ που δεχτήκαμε γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο και καλές γιορτές σε όλους».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, μετά το γκολ που σημειώσαμε μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά καλός είναι και ο βαθμός απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος. Πέρα από το αποτέλεσμα κρατάμε ακόμα μια καλή εμφάνιση της ομάδας μας».

Για την ανάλυση του αντιπάλου:

 «Μέσα στο κομμάτι της ανάλυσης του αντιπάλου είμαστε καλοί, φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι καλή ομάδα η Λαμία, έχει έμπειρα παιδιά και μπορούμε να περάσουμε πιο εύκολα κάποια πράγματα στην ομάδα. Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα, είναι σημαντικό που η ομάδα πήρε αυτούς τους βαθμούς τον τελευταίο ενάμιση μήνα κι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη».

Διαβάστε επίσης

Back to top button