Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει άμεσα για ξένο προπονητή η ΑΕΚ!

Ειλημμένη η απόφαση για άμεση αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ζητάει από τον Ίβιτς ξένο τεχνικό. Δεν “παίζουν” Κάναντι, Χιμένεθ, Πογέτ.

Ειλημμένη η απόφαση για άμεση αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ζητάει από τον Ίβιτς ξένο τεχνικό. Δεν “παίζουν” Κάναντι, Χιμένεθ, Πογέτ.

Μετά και τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση της Ένωσης απέναντι στον Άρη, το ποτήρι… ξεχείλισε και είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Ίλια Ίβιτς πήρε ξεκάθαρη εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για νέο προπονητή, ο οποίος θα είναι ξένος, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Ο βασικός προβληματισμός που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή είναι αν θα πρόκειται για κάποιον “υπηρεσιακό”, αν θα είναι δηλαδή με οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι ή θα βρεθεί κάποιος που θα δεθεί με συμβόλαιο τουλάχιστον 1,5 έτους.

Στα υπόψιν υπάρχει πάντα η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά η περίπτωση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα κάθε άλλο παρά απλή είναι τη δεδομένη στιγμή. Οι τρεις περιπτώσεις από το εξωτερικό που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, δεν φαίνεται ότι απασχολούν. Ο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο με την Αλ Ουάχντα, ο Πογιέτ έχει υψηλό κασέ (1 εκατ. ευρώ) και πρόσφατα είχε αρνηθεί την πρόταση της Ένωσης, ενώ ο Κάναντι δεν συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες μετά και τα όσα είχε κάνει και δηλώσει πριν αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Αναφορικά με τα κάποια ονόματα Ελλήνων που κυκλοφόρησαν χθες ότι βρίσκονται υπό εξέταση, οι διαθέσιμες επιλογές είναι οι Δέλλας, Πετράκης, Παντελίδης, ωστόσο υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ υποστήριζαν πως η ομάδα δεν θα πάει σε εγχώρια λύση.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button