ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Πιέζει ο Άρης για Καρλίτος- Αρνητική η Λαμία! “

Ο Άρης φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Καρλίτος η οποία όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Άρης φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Καρλίτος η οποία όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, ωστόσο ο σύλλογος της Φθιώτιδας είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Δυναμικό… μπάσιμο για την αγορά του Καρλίτος κάνει ο Άρης. Οι “κίτρινοι” στοχεύουν στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης στο ρόστερ του Άκη Μάντζιου, μιας και ο Λορέν Μορόν συνεχίζει να είναι… μόνος του. Για αυτό και έχουν κάνει κρούση στη Λαμία, θέλοντας να αποκτήσουν τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ, ποσό που είναι το… υπόλοιπο του συμβολαίου του 33χρονου. Υπενθυμίζουμε ότι η τωρινή του συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2025. Πάντως, ο σύλλογος της Φθιώτιδας είναι αρνητικός στο συγκεκριμένο “deal”, όμως όχι για οικονομικούς λόγους. Η βασική αιτιολόγηση είναι πως ο Λεωνίδας Βόκολος είναι αδύνατον να βρει έναν αντίστοιχου επιπέδου παίκτη μέσα στις λίγες ημέρες του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου.

Πηγή: ERTSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button