Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Άκοπο» τρίποντο για Αναγέννηση!

«Άκοπο» τρίποντο και διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Για την 7η αγωνιστική της Football League, η Αναγέννηση Καρδίτσας κανονικά θα αγωνιζόταν με τον Αχαρναϊκό, αλλά η ομάδα της Αθήνας αποχώρησε από το πρωτάθλημα μετά από τις αφαιρέσεις βαθμών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα της Καρδίτσας να έχει ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο, παίρνοντας 3 βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί και μάλιστα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πιο αναλυτικά:

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα θα κατακτήσει η ομάδα μας στην 7η αγωνιστική της Football League, χωρίς να καταβάλλει ωστόσο τον ίδιο κόπο που χρειάστηκε για τις προηγούμενες δύο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αποχώρηση του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα που θα φέρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνα στην Αναγέννηση.

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο, οδήγησε τον Γιώργο Βαζάκα  και τους συνεργάτες του σε δουλειά μέσα από τις προπονήσεις που στοχεύει στη βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να διατηρήσουν ρυθμό και αγωνιστικότητα για το επερχόμενο παιχνίδι στη Βέροια.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (5/12), οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι και  σήμερα Παρασκευή (8/12). Για το Σαββατοκύριακο χορηγήθηκε διήμερο ρεπό και έτσι τη Δευτέρα (11/12) θα έλθει η επιστροφή στις προπονήσεις για όσους παίχτες δε θα αγωνιστούν στο προγραμματισμένο για τις 11:00 π.μ. φιλικό παιχνίδι με την ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο, σε μία αναμέτρηση όπου νικητής θα είναι η ανθρωπιά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button