Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο… σωστό τάιμινγκ η τελική κίνηση για άρση του ban

Προς τα τέλη Ιουνίου προσανατολίζονται στον Παναθηναϊκό να κάνουν την τελική κίνησή τους για άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας τους.

Στο Τριφύλλι “δουλεύουν” εδώ και καιρό το θέμα της άρσης του ban που τους έχει επιβληθεί από την UEFA, ώστε να σβήσουν έναν χρόνο νωρίτερα την τιμωρία τους και να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Η τελική και καθοριστική κίνηση των “πρασίνων” πάντως δεν θα γίνει άμεσα, αλλά στα τέλη Ιουνίου, όπως αναφέρει η “Sportday”. Αυτή τη στιγμή άλλωστε η UEFA έχει πολύ σοβαρά ζητήματα να επιλύσει, όπως το πώς και πότε θα επιστρέψουμε στην ποδοσφαιρική κανονικότητα, ώστε να ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά φυσικά και οι δικές τις διοργανώσεις.

Μόλις ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα έχει διασφαλίσει και από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ το UEFA Licensing για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, λίγο πριν η ομοσπονδία καταθέσει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας σεζόν, οι “πράσινοι” θα κάνουν την ύστατη προσπάθειά τους για την άρση της τιμωρίας τους.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button