ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόβα τζεναράλε κόντρα στον προβληματικό Ατρόμητο! (matchday)

Όπως όλα δείχνουν σήμερα στις 19:30 στο γήπεδο του Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 28-29/9. #slgr #lamiafc #atromitosfc #φιλικό #Περιστέρι #πρόβατζενεράλε #αγώνας #LamiaSports #eimastepantou

Όπως όλα δείχνουν σήμερα στις 19:30 στο γήπεδο του Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 28-29/9.

Σημερινός αντίπαλος των «κυανόλευκων» θα είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος θα υποδεχθεί τη Λαμία στις 19:30 στο γήπεδο του Περιστερίου σε φιλική αναμέτρηση.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας κανονικά σήμερα ή αύριο θα αντιμετώπιζε τον ΝΠΣ Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως τα τηλεοπτικά προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τα μικρομεσαία σωματεία είχαν «βάλει φρένο» στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Πλέον και μετά την συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τη Nova, οι υπόλοιποι πέντε σύλλογοι θα καταλήξουν στην Cosmote TV με ένα ποσό της τάξης των 1,6εκατομμυρίων €. Το ποσό ανέβηκε (στην αρχή η Cosmote έδινε έως 1,3εκατ.€) διότι αφαιρέθηκε το μερίδιο του Αστέρα και προστέθηκε στις υπόλοιπες ομάδες. Έτσι, θα έχουμε πρωτάθλημα ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ απροόπτου και σήμερα θα γίνει η τελική πρόβα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει δώσει 6 φιλικά ματς από τα οποία έχει 1 ισοπαλία, 3 ήττες και 2 νίκες. Από την άλλη ο Ατρόμητος που έχει αλλάξει ριζικά το ρόστερ του φέτος όπως και προπονητή, δεν έχει καταφέρει ακόμη να «γευθεί» τη χαρά της νίκης και μετράει μόνο ήττες και ισοπαλίες.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως εκτός από το LamiaSports, που θα μπορέσετε να διαβάσετε ότι έγινε στον αγώνα καθώς και ρεπορτάζ μετά το τέλος του, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και ζωντανά τον αγώνα καθώς θα το μεταδώσει το NovaSports 3.

Διαβάστε επίσης

Back to top button