Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Χάκαραν» την τηλεοπτική μετάδοση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!(vid)

Με αυτόν τον περίεργο τρόπο επέλεξε το συνδρομητικό κανάλι να προωθήσει μια νέα σειρά που ξεκινά σε έναν μήνα.

Μια παρεμβολή στο ζωντανό πρόγραμμα του Cosmote TV προκάλεσε αναστάτωση νωρίτερα καθώς έμοιαζε με επίθεση χάκερ που εκτόξευε απειλές.

Τελικά, όπως έκανε γνωστό το κανάλι μετά το σάλο που προκλήθηκε πρόκειται απλώς για διαφήμιση της νέας ελληνικής σειράς “Έτερος Εγώ” που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο Cosmote TV Plus. Η διευκρίνηση έγινε με κρόουλ που πέρασε στο κάτω μέρος της οθόνης ενώ ο τελικός ΠΑΟΚ-ΑΕΚ βρισκόταν περίπου στο 35′.

Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας κι ενώ μιλούσε ζωντανά ο δημοσιογράφος, το πρόγραμμα διεκόπη ξαφνικά και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άντρας με καπέλο και κρυμμένα τα χαρακτηριστικά. Ο άντρας ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την παρεμβολή και στη συνέχεια απείλησε ότι αυτοί που φταίνε θα την πληρώσουν σε ένα μήνα.

«Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρεμβολή μάλιστα διέκοψε τον σχολιαστή ενώ μιλούσε προκαλώντας πολλά ερωτηματικα στον κόσμο.

Η σειρά

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγους μήνες, η σειρά θα βασίζεται στο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, ενώ θα αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας της Cosmote TV.

Η σειρά με τίτλο «Έτερος εγώ – Χαμένες Ψυχές» θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα  επικεντρώνεται σε μια σειρά δολοφονιών που θορυβεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από το δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται για ακόμα μία φορά ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης, ο οποίος καλείται να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων, να εντοπίσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις συνεχόμενες δολοφονίες και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων υπογράφει ξανά ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με τον ίδιο να συνεργάζεται στην ιδέα της σειράς με τον Παναγιώτη Ιωσηφέλη και στο σενάριο με την Κατερίνα Φιλιώτου. Μαζί με τον πρωταγωνιστή Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, στη σειρά εμφανίζονται και οι Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button