ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Athens Καλλιθέα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». #lamiafc #ΣάββαςΠαντελίδης #ΚύπελλοΕλλάδος #slgr2 #athens_kallithea #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Athens Καλλιθέα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Ο αγώνας κόντρα στην Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδος, έμελλε να είναι το επίσημο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της Λαμίας.

Ο έμπειρος τεχνικός θα κοουτσάρει για τρίτη φορά την ομάδα της Φθιώτιδας καθώς έχει δώσει ήδη δύο φιλικά όμως για πρώτη φορά θα παρατάξει την «κυανόλευκη» 11άδα σε επίσημο αγώνα.

Ποιους θα επιλέξει όμως για το βασικό σχήμα; Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας για το σημερινό ματς, επιλέγοντας το σχήμα 4-4-2.

Στο 4-4-2 λοιπόν ο Γκαραβέλης θα είναι στο τέρμα, στα δεξιά ο Σιμόν, στα αριστερά ο Γκοράνοφ και στο κέντρο της άμυνας ο Κορνέζος με τον Αντέτζο.

Στο κέντρο και ως αμυντικά χαφ ο Νούνιες και ο Τζανδάρης ενώ στα άκρα θα βρίσκονται ο Τσιλούλης από τη μία και από την άλλη ο Γιακουμάκης.

Στην δυάδα τώρα της επίθεσης, ο ένας θα είναι ο Ντε Βινσέντι και την άλλη θέση διεκδικεί ο Μποάκι με τον Μανούσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button