FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και τώρα… η σειρά της!

Η ημέρα για την πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία για δεύτερη φορά στη Superleague έφτασε…

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σε λίγες ώρες θα υποδεχθεί τον Άρη, για να ρίξουν μαζί αυλαία στην 1η αγωνιστική της Super League στις 21:30 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Τα αγωνιστικά

Η ομάδα της Λαμίας αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα αυτό του Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είναι εκτός με πρόβλημα στο πόδι του και θα απουσιάσει και από το σημερινό αγώνα.

Κατά τα άλλα ο Τεννές δεν αντιμετωπίζει άλλο θέμα και έχει όλα τα όπλα του στη διάθεσή του. Βέβαια ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός δύο από τους τρεις κλασσικούς επιθετικούς που έχει στο ρόστερ του, τον Μπούτνικ και τον Ρόμανιτς ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Αντρονικ με τον Κωστίκα και τον Λαμπρόπουλο.

Πιο αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία είναι η εξής:

Adejo, Asigba, Barrales, Bertoglio, Blazic, Epstein, Osman, Saranov, Scarduelli, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Πινιώτης, Τσούκαλος.

Από την άλλη ο Πάκο Ερέρα δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και έρχεται στη Λαμία πλήρης.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει επιλέξει να πάρει μαζί του τους:

Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

Η μετάδοση

Όσοι δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση μέσω της live πλατφόρμας του LamiaSports το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 ενώ το pre game θα έχει ξεκινήσει από τις 19:00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button