ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε η «κυανόλευκη» αντεπίθεση!

Ο Μανούσος έκανε την αρχή... ο Ελευθεριάδης το «κλείδωσε». Ο ΠΑΣ Λαμία έφτασε σε ένα τεράστιο εκτός έδρας τρίποντο κερδίζοντας τον Παναιτωλικό, ενώ συνάμα αύξησε τη διαφορά του από τον τελευταίο Απόλλων Σμύρνης. #slgr #lamiafc #playouts #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchreport

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Μανούσος έκανε την αρχή… ο Ελευθεριάδης το «κλείδωσε». Ο ΠΑΣ Λαμία έφτασε σε ένα τεράστιο εκτός έδρας τρίποντο κερδίζοντας τον Παναιτωλικό, ενώ συνάμα αύξησε τη διαφορά του από τον τελευταίο Απόλλων Σμύρνης.

Photo Credits: Reporter Images / slgr.gr

H ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα κέρδισε με 1-2 σκορ παίρνοντας ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σημαντικό τρίποντο αυξάνοντας έτσι την βαθμολογική του απόσταση από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ κρατήθηκε κοντά στον Ατρόμητο.

Photo Credits: Reporter Images / slgr.gr

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΑΜΙΑ

Για πρώτη φορά φέτος ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε με σχήμα 4-4-2. Ο Φέστα επέλεξε τον Σαράνοφ κάτω από το τέρμα, τον Σιμόν (έκανε ντεμπούτο) δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τους Αντέτζο και Λούκας στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ, αγωνίστηκαν ο Μπεχαράνο με τον Τζανδάρη ενώ ακραίοι ηταν ο Μπανγκουρά και ο Ρόμανιτς. Στην επίθεση αγωνίστηκαν ο Καραμάνος και ο Μανούσος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο αγώνας δεν είχε να παρουσιάσει απολύτως τίποτα στο πρώτο 20λεπτο, υπήρξε απολύτως ισορροπημένος και χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά το 20΄άρχισε να…ζεσταίνεται ο ρυθμός, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 24΄ από πλευράς φιλοξενούμενων με διαγώνιο σουτ του Καραμάνου μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ.

Η ομάδα του Αγρινίου «απάντησε» με τρεις ευκαιρίες μέσα σε τρία λεπτά (27΄- ΄30΄).

Στο 27΄σουτ του Φλόρες έξω από την περιοχή «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 28΄σουτ του Νταγκό μπλόκαρε ο Σαράνοφ με διπλή προσπάθεια.

Στο 30΄μετά από αβίαστο λάθος του Αντέτζο, ο Καρέλης έκλεψε την μπάλα και από θέση τετ α τετ με τον Σαράνοφ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον πορτιέρο της Λαμίας να διώχνει σωτήρια και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο 42΄συνέβη ο τραυματισμός του Μαλή ο οποίος χτύπησε μόνος του και αποχώρησε από το γήπεδο με έντονους πόνους στον αστράγαλο και κλάμματα, αισθανόμενος πως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο τένοντα και να εκφράζονται φόβοι ακόμα και για το κόψιμό του!

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο 45΄. Σε φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Μανούσος από πλάγια θέση πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ανέστη και βρήκε δίχτυα (0-1).

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Παναιτωλικός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 55΄ο Μεντόσα εκτέλεσε από θέση βολής με τον Μπεχαράνο να του βάζει την κόντρα και να απομακρύνει σωτήρια.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου όσο κυλούσαν τα λεπτά πίεζε ολοένα και περισσότερο τη Λαμία, χωρίς όμως να απειλεί.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ελευθεριάδη που βρέθηκε (έπειτα από έξοχη κάθετη πάσα του Τζανδάρη) απέναντι από τον Ανέστη και εκτέλεσε εύστοχα (0-2).

Ο Παναιτωλικός μπήκε ξανά στο ματς στο 82΄με ωραίο ευθύβολο σουτ του Ντουάρτε έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του Σαράνοφ (1-2), χωρίς όμως να καταφέρει στα εναπομείναντα λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση.

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Περέιρα, Λάρσον, Κορνέλιους, Μαλής, Φλόρες, Μάρτενσον, Νταγκό, Ντουάρτε, Καρέλης, Μεντόσα

ΠΑΣ Λαμία (Τ. Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μανούσος, Καραμάνος, Σιμόν, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Λούκας

Διαβάστε επίσης

Back to top button