Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – Αστέρας Σταυρού: Παρ ολίγον… φιάσκο!(pics+vids)

Για την 15η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας ο Πελασγιακός υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα.

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα πίστευε ότι θα έχει ο Πελασγιακος απέναντι στον Αστέρα Σταυρού.

Παρόλο αυτά, η ομάδα της Πελασγίας κέρδισε αγχωμένα με σκορ 2-1, παίρνοντας έτσι τρεις ακόμη σημαντικούς βαθμούς την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το ματς:

Μόλις στο 5΄ ο Σκεμπες εκτελέσε το φάουλ από την αριστερή πλευρά και έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Γκαμαλέτσου είχε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και φαινόταν από τα πρώτα λεπτά που θα έχει καθ΄όλη την διάρκεια τον έλεγχο.

Στο 12΄ ο Μανός πήρε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, σούταρε και έκανε το 2-0 πολύ γρήγορα, μην αφήνοντας τους αντιπάλους να αντιδράσουν.

Στο 43΄ θα μπορούσε να γίνει το 3-0 όταν ο Σκεμπες έκανε ατομική ενέργεια πέρασε δυο παίχτες έδωσε την μπάλα στον Ράπτη αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση την έστειλε αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ χλιαρό κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Σταυρός και στο 73΄μετά από λάθος γύρισμα του Ράπτη, ο Καρτέρης μπήκε στη φάση και έκανε με πλασέ το 2-1.

Παρόλο που έδειχνε πως το ματς πάει να γίνει ντέρμπι, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, το 2-1 έμεινε με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Φωτογραφικό υλικό δεν μπορέσαμε να έχουμε διότι δεν βρεθήκαμε εντός αγωνιστικού χώρου καθώς δεν είχαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως τόνισε σωστά η κ. διαιτητής Φραντζη, η οποία πολύ σωστά ήταν τυπική.

Πολύ σωστά έπραξε δεν το λέμε ειρωνικά, φυσικά μην παρεξηγηθούμε, και να τονίσω οτι τέτοιο λόγοι για την μη παρουσία μας εντός αγωνιστικού χώρου είναι απολυτός σεβαστοί…

Τέλος, ευχαριστούμε τον Ηλία Παπαλεξάνδρου για τις φωτογραφίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βίντεο από τον αγώνα:

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button