Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς Νούνιτς η ΑΕΛ!

Δίχως τον τιμωρημένο Μάρκο Νούνιτς θα αγωνιστεί θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (30/3 19:30) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης η Λάρισα.

Μία ακόμα εντός έδρας νίκη της φιλοδοξεί να πανηγυρίσει στο εντός έδρας ματς της 26ης αγωνιστικής , κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η Λάρισα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα η οποία θέλει το τρίποντο απέναντι στους «κιτρινομπλέ», προκειμένου να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς με μία σημαντική απουσία αυτή του πρώτου της σκόρερ Μάρκο Νούνιτς που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός εδώ και καιρό κατόπιν απόφασης της διοίκησης έχει τεθεί και ο Ντέλετιτς.

Όσον αφορά την αποστολή της «Βασίλισσας του Κάμπου» για το ματς με τους Αρκάδες, αυτή αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Ζίζιτς, Γκόλια, Μόρα, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μπέρτο, Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιο και Γρομητσάρη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button