FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και τώρα… ΠΑΟΚ!

Το ματς με τον Πανιώνιο πέρασε, η ήττα ήρθε έτσι όπως ήρθε, αλλά ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει χρόνο για στεναχώρια και σκέψεις καθώς έρχεται ένα ματς «κόλαση» με τον ΠΑΟΚ.

Για την 11η αγωνιστική της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία, ηττήθηκε με 1-0 σκορ από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχοντας πραγματικά μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα… όμως η ήττα ήταν το αποτέλεσμα και αυτό δεν αλλάζει.

Πλέον όμως, δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος για στεναχώρια αλλά ούτε για σκέψεις μιας και η επόμενη αναμέτρηση είναι και αυτή προ των πυλών. Και μάλιστα τι αναμέτρηση;

Για την 12η αγωνιστική της SuperLeague ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας σε ένα παιχνίδι πραγματική «κόλαση» μιας και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και πρώτη είναι στη βαθμολογία και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Παρόλο αυτά, η μαχητικότητα που βγάζει η Λαμία στα παιχνίδια της, αλλά και η αγωνιστική εικόνα της έχουν πείσει και τους πιο απαισιόδοξους πως η ομάδα μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια και όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button