Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καρλίτος: Τα δεδομένα για το μέλλον του

Μία που πήγε στο Καζακστάν, μία που αποχώρησε ο Καρλίτος από εκεί και μπήκε ξανά στην επικαιρότητα των ομάδων της Super League 1.

Μία που πήγε στο Καζακστάν, μία που αποχώρησε ο Καρλίτος από εκεί και μπήκε ξανά στην επικαιρότητα των ομάδων της Super League 1.

Είναι παίκτης που δεν μπαίνει σε καλούπια τόσο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο όσο και στο κομμάτι της συμπεριφοράς. Δεν είναι απλή η διαχείρισή του. Από την εποχή που ήταν στην Λαμία έκανε τα «δικά» του!

Έλεγε κουβέντες, έστελνε μηνύματα ακόμη και με πανηγυρισμούς, μίλαγε με τουλάχιστον 5-6 μάνατζερ. ‘Ενιωθε πως είναι πάνω από το κλαμπ και το έβγαζε διαρκώς προς τα έξω.

Εν τέλει, ο Αρης ΔΕΝ «τσίμπησε» ποτέ. Παρά τα αρκετά τηλέφωνα του Καρλίτος και τις γέφυρες που έριξε μήπως και ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, αυτό δεν έγινε. Δεν είχαν καμία διάθεση οι Θεσσαλονικείς να πληρώσουν και εκεί τελείωσαν όλα.

Το αφεντικό στο club μόλις έκανε την δουλειά του και είδε πως κλειδώνει η είσοδος στα πλέι οφ, τον ενημέρωσε πως μπορεί να αποχωρήσει δίχως αντάλλαγμα. Με τα πολλά ένα 50άρικο εστάλη από την Αστάνα στη Λαμία παρά τα όσα βγήκαν προς τα έξω, αλλά με το που πάτησε ο Καρλίτος το πόδι του στο Καζακστάν έστριψε δια του αρραβώνος! Οριακά ένα δίμηνο και πλέον ξανά ελεύθερος στην αγορά. Μόνο που πια, ο 34χρονος φορ, δεν παίζει με τους δικούς του κανόνες.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button