Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο.Φ. Ηράκλειας: «Δεν μας προκαλεί αίσθηση ο ορισμός του διαιτητή Κούδα / Μας τιμωρεί η νέα τάξη πραγμάτων!»

Ανακοίνωση από την διοίκηση του Ο.Φ Ηράκλειας για τον ορισμό του διαιτητή Κούδα, στον αγώνα της ομάδας κόντρα στη Δίβρη.

Για τιμωρία της ομάδας της Ηράκλειας, μιλάει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας.

«Πήγαμε κόντρα στη νέα τάξη πραγμάτων που ανέλαβε το τοπικό ποδόσφαιρο και προσπαθούν να μας τιμωρήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΟΥΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΔΙΒΡΗΣ.

ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΠΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠ’ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ”ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ” . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button