Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Και οι Τούρκοι για τον Χολσχάουζερ!

Ποσό πάνω από 1 εκατ. ευρώ εξακολουθεί να αξιώνει η Αούστρια να τον δώσει από τώρα. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο μάνατζερ του παίκτη.

Σοβαρό είναι το ενδιαφέρον των Τούρκων της Μπασακσεχίρ για τον Ραφαέλ Χολσχάουζερ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αλεξάντερ Σπερ, ταξίδεψε στις 29 Δεκέμβρη στην Κωνσταντινόπουλη, έπειτα από πρόσκληση της πρωτοπόρου του Τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα υποστηρίζεται και από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Σπερ «η Μπασακσεχίρ θέλει τον Ράφαελ, ο οποίος έχει δεχθεί μια προσφορά», ενώ ο ατζέντης συμπληρώνει πως «παρά το γεγονός ότι ο Χολσχάουζερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι η Αούστρια εξακολουθεί να ζητάει ένα ποσό με επτά αριθμούς (σ.σ. πάνω από 1 εκατ. Ευρώ δηλαδή) για να τον παραχωρήσει τώρα».

Και εδώ  ο Σπερ αναφέρει και την ΑΕΚ: «Θα ενημερώσω την ΑΕΚ για τα σχέδια της Μπασακσεχίρ». Φυσικά, τα ποσά που δίνουν οι Τούρκοι δεν μπορεί να «απαντήσει» η Ενωση, όμως το σημαντικό είναι πως ο ατζέντης του 25χρονου χαφ δεν κλείνει καμία πόρτα.

Για τον πελάτη του εκτός από την ΑΕΚ και την Μπσακσεχίρ ενδιαφέρον έχει δείξει άλλη μια ομάδα την οποία δε θέλησε να αποκαλύψει. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ κοιτάει τον Χολσχάουζερ για το καλοκαίρι καθώς πάνω από 1 εκατ. Ευρώ δεν μπορεί να δώσει στην Αούστρια για παίκτη μάλιστα του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει σε έξι μήνες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button