Νέα από Ελλάδα

Κοντά σε συμφωνία με Οικονόμου ο ΠΑΟ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει δυσεπίλυτα διοικητικά προβλήματα όμως δεν αμελεί και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, που επιτάσσουν την απόκτηση ενός στόπερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η Αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται ενώπιον…λειψανδρίας στα μετόπισθεν, καθώς ο Γιώργος Κουτρουμπής αποτελεί ξένο σώμα την ίδια ώρα που ο Ροντρίγκο Μολέδο ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έτσι ο Μαρινός Ουζουνίδης είναι υποχρεωμένος να υπογράψει έναν στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο 30χρονος αμυντικός δεν υπολογίζονταν από τον Πανιώνιο και φυσιολογικά έμεινε ελεύθερος. Ο παίκτης αρέσει στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού και ήδη διεξάγονται συζητήσεις για πιθανή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Οικονόμου βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να φορέσει την «πράσινη» φανέλα και του αρέσει η ιδέα να ενταχθεί στο ρόστερ ενός τόσο ιστορικού συλλόγου, έστω και αν βρίσκεται σε φάση που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Φυσικά δεν πρόκειται να υπογράψει καλή τη πίστει αλλά ζητά εγγυήσεις για τα χρήματα που θα έχει να λάβει, προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στην πορεία.

Εφόσον οι δυο πλευρές καταλήξουν σε έναν κοινά αποδεκτό διακανονισμό ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πηγές που παρακολουθούν από κοντά τις διαπραγματεύσεις, δηλώνουν αισιοδοξία για την έκβασή τους και θεωρούν πως αποτελεί ζήτημα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button