Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βραβεύτηκαν οι Βασιλακάκης και Μαρίν!

Τα βραβεία της 15ης αγωνιστικής δόθηκαν σήμερα στους Θοδωρή Βασιλακάκη και Μάρκο Μαρίν.

Το βραβείο Best Goal της 15ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στο Θοδωρή Βασιλακάκη του Ατρόμητου Αθηνών, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο τιμ Μάνατζερ της ομάδας Ν. Λαζαρίδης.

 

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αθηνών είπε:

Δεύτερη φορά καλύτερο γκολ σε τρεις αγωνιστικές. θα συνεχίσεις και το 2018 να κάνεις το ίδιο;

«Εύχομαι να έχουμε υγεία το 2018, και να πετυχαίνω έστω και απλά γκολ δεν με ενδιαφέρει. Με απασχολεί να βοηθώ την ομάδα μου, αυτός είναι ο στόχος μου, να πάμε καλά με την ομάδα. Τώρα αν έρχονται ωραία γκολ καλοδεχούμενα είναι θα το προσπαθήσω. Θα αρέσουν και σε μας και στον κόσμο. Εύχομαι υγεία και να πάνε όλα καλά με την ομάδα. Ό,τι γκολ έρθει ας έρθει».

 

Ποιες οι βλέψεις σου με τον Ατρόμητο για το 2018;

«Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, πως στόχος μας είναι να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό θα επιδιώξουμε όπως και την καλή δουλειά που κάνουμε. Να μην επαναπαυθούμε δευτερόλεπτο καθώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, έχει 15 ματς το πρωτάθλημα, πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ξέρουμε πως μέσα από σκληρή δουλειά έρχονται οι νίκες και οι επιτυχίες. Δουλειά μας είναι να το συνεχίσουμε αυτόν και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

 

Νίκος Λαζαρίδης

Είχες πει πριν το τέλος του 2017,  πως ο Βασιλακάκης είναι παίκτης κλειδί για τον Ατρόμητο. Τι ήταν που σε έκανε να το πεις αυτό;

«Δεν είναι μόνο τα ωραία γκολ που βάζει είναι η εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο. Εγώ τον ήξερα και σαν αντίπαλο ξέρω τι δυνατότητες του αλλά  νομίζω πως η δουλειά είναι ομαδική, όλη η ομάδα δουλεύει για ένα σκοπό να κερδίζει ένα παιχνίδι και μέσα από την ομαδική δουλειά διακρίνεται και κάθε παίκτης ατομικά».

Το βραβείο MVP της 15ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκο Μάριν του Ολυμπιακού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββας Θεοδωρίδης.

 

Μετά τη βράβευση του Μάριν, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε:

«Ο Μάριν είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει να αποδείξει κάτι, γιατί ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Περιμένω πάρα πολλά από τον Μάριν από εδώ και μπρος. Δηλαδή, έχει τη δυνατότητα. Όπως λένε, μπορεί να κάνει «παπάδες» μέσα στο γήπεδο. Το βλέπω ότι έχει αρχίσει να αγαπάει τη φανέλα του Ολυμπιακού σαν και εμάς τους παλιούς. Παίζει για τον Ολυμπιακό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα από τον Μάριν γιατί πραγματικά είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Και χάρηκα ιδιαιτέρως που βγήκε ο καλύτερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής. Του εύχομαι ακόμα καλύτερος. Και την Κυριακή μεγάλη προσοχή στη Λάρισα. Του το ζητάω σαν προσωπική χάρη και του το λέω από σήμερα για να τον ξεσηκώσω».

 

Από την πλευρά του ο Μάρκο Μάριν τόνισε: «Φυσικά είναι όμορφο να κερδίζεις αυτό το βραβείο. Για εμάς είναι σημαντικό να κερδίζουμε τους αγώνες. Δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντως, είναι ωραίο να κερδίζεις αυτό το βραβείο».

 

Αναφορικά με τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα, είπε: «Ξέρουμε από την περσινή περίοδο πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε εκεί και αν θυμάμαι καλά ήταν το δεύτερο παιχνίδι της περιόδου. Θα είναι ξανά ένα δύσκολο ματς. Αλλά είμαι βέβαιος πως η ομάδα μας είναι αρκετά δυνατή να νικήσει ακόμη και σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Είναι ένα ωραίο στάδιο με καλούς φιλάθλους. Είναι ωραίο να παίζουμε εκεί. Αλλά νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και εκεί».

Οσο για την νέα χρονιά, υποστήριξε: «Πρώτα από όλα, θέλω να κερδίσουμε τον τίτλο για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς μας. Είναι ο βασικός μας στόχος και για εμένα προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να έχω ένα καλό δεύτερο γύρο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button