Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Πρώτη μάχη με Κράσνονταρ

Την Κράσνονταρ αντιμετωπίζει σήμερα (14/3, 19:30) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, για τα ημιτελικά του Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για μία «καθαρή» νίκη, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία, την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά τις συνεχείς προκρίσεις επί της ισπανικής Λογρόνιο, της ρουμάνικης Ταργκοβίστε και της ελβετικής Πφέφιγκεν, θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κράσνονταρ για να βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό και να διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της.

«Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πριν από τον επαναληπτικό στη Ρωσία. Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είναι ένα καλό πλεονέκτημα για εμάς πριν από το δεύτερο παιχνίδι.

Η Κράσνονταρ είναι καλή ομάδα, στους ημιτελικούς άλλωστε δεν υπάρχουν κακές ομάδες, όμως στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button