Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τσίμπησε» τον βαθμό στο τέλος ο Βόλος!

«Εφτάψυχος» ο ΝΠΣ Βόλος στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Εφτάψυχος» ο ΝΠΣ Βόλος στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Βόλο αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 8η εξ αναβολής
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΟΛΟΣ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Αν και ο Αστέρας προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαράλες και κρατούσε τη νίκη, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βόλος ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε έναν σημαντικό βαθμό, για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Έχασαν πέναλτι στο 52′ οι Αρκάδες, αφού ο τερματοφύλακας, Κλέιμαν έπεσε σωστά. Με παίκτες τελείωσε το ματς ο Βόλος, αφού αποβλήθηκε στο 90′ ο Φεράρι.

Στο ξεκίνημα οι δυο ομάδες παρουσίασαν νωθρή εικόνα. Ωστόσο, στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι , το οποίο εκτέλεση εύστοχα ο Μπαράλες. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 40′. Ταχύτατη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Κρέσπι μπαίνει διαγώνια στην περιοχή και κάνει το σουτ στην κλειστή αριστερή γωνία του Κλέιμαν που έδιωξε σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 να μένει.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι, όταν ο Δουίκας βρήκε την μπάλα με το χέρι σε διεκδίκηση με τον Σουάρεθ, ωστόσο ο Κλέιμαν έπεσε σωστά στην εκτέλεση του Μπαράλες και το 1-0 παρέμεινε. Στο 58′ υπήρξε μεγάλη ευκαιρία απότ την ομάδα της Τρίπολης, όταν ο Μουνάφο έσπασε στον Σίτο, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση από τα 4-5 μέτρα από την εστία αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ. Ο Σάντες στο 77΄ παραλίγο να στείλει τη πάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Κλέιμαν ήταν παρών και έδιξε τη μπάλα. Ο Βόλος στο 90′ έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Φεράρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά όπως φάνηκε οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Συγκεκριμένα, στο 90+4′ ο Μπαρτόλο βρέθηκε αμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή, έδωσε στον Περέα και αυτός με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεθ (80’ Τασουλής), Σουάρεθ, Καστάνο, Ιγκλέσιας (66’ Τιλίκα), Μουνάφο, Γκόμεθ, Σίτο (66’ Βαλιέντε), Κρέσπι (85’ Γκαρσία), Μπαράλες.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσεζ, Ντεντάκης, Ριένστρα, Νίνης, Δουβίκας, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Μαρτίνες (46’ Περέα).

Διαβάστε επίσης

Back to top button