Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ… για Πολιέβκα!

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Πολιέβκα αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Πολιέβκα αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Πολιέβκα αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ ανήκει στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, αλλά βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή. Πιθανότερος προορισμός του μοιάζει η Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά σε δηλώσεις του ο μάνατζέρ του ενέπλεξε καμιά δεκαριά συλλόγους, ανάμεσά τους και τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Πολιέβκα πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 30 συμμετοχές, 15 γκολ και 5 ασίστ, στρέφοντας τα βλέμματα πάνω του. Το συμβόλαιό του με την Μπάνσκα λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι Σλοβάκοι σκέφτονται να τον παραχωρήσουν. Το ποσό που αξιώνουν είναι κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος εξτρέμ μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει πολύ καλά στατιστικά, καθώς σκοράρει αρκετά για ακραίος επιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στις Ντουνάισκα Στρέντα, Ποντμπρεζόβα και Ζίλινα. Συνολικά στην πορεία του μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί 248 παιχνίδια και μετρά 83 γκολ και 64 ασίστ.

Τον περασμένο Μάρτιο έκανε ντεμπούτο στην εθνική Σλοβακίας, με την οποία μετρά πλέον τέσσερις συμμετοχές.

Εκτός από τις Σλόβαν και ΑΕΚ, ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του πάντα, υπάρχει από τις Ρετζιάνα, Χέρενφεϊν, Ζυρίχη, Αλάνιασπορ, Γκεζτέπε, όπως και συλλόγους από τη Ρωσία και την Τσεχία.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button