ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Γκάζια» από διοίκηση σε παίκτες της Λαμίας / Αποχωρεί ποδοσφαιριστής!

Μόνο στα ψιλά δεν πέρασε το χθεσινό φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Λάρισας και το 2-2 από τη διοίκηση της ομάδας.

Όσοι νόμισαν ότι το χθεσινό φιλικό (2-2) με τον Απόλλων Λάρισας πέρασε και δεν… ακούμπησε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. 

Ιδιαίτερα θορυβημένη είναι η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία με την εικόνα που παρουσίασε (ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού) η ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα ματς που ήταν γενικά καλύτεροι αναδείχτηκαν ισόπαλοι δεχόμενοι δύο φθηνά γκολ στο τέλος.

Το γεγονός αυτό μόνο ως απλό δεν πέρασε από την διοίκηση… Αυτό και μόνο έφερε “γκάζια” για κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θεωρήθηκε ότι έφεραν ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Μάλιστα το όλο θέμα δεν έμεινε στα αποδυτήρια. Είναι χαρακτηριστικό πως άνθρωπος του ΠΑΣ έλεγε με νόημα σε πηγαδάκι μετά το τέλος του παιχνιδιού: “…κάποιοι το ξέρουν καλά το έργο, το έχουν ξαναπαίξει σε προηγούμενες ομάδες τους”. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε τι εννοεί και σε τι αναφέρεται αρκέστηκε απλά στο “Ο νοών, νοείτο…”.  

Φυσικά εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε την οποιαδήποτε απάντηση και ούτε θα μπούμε στην διαδικασία της συνομωσιολογίας που μόνο καλό δεν κάνει στον σύλλογο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε συνέχεια του προηγούμενου όπως τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές του LamiaNOW η διοίκηση είναι διατεθειμένη να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο ώστε να σβήσει την οποιαδήποτε “σκιά” πάει να μπλέξει τον σύλλογο σε παρασκηνιακού τύπου συζητήσεις.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα συμπληρώνουν πως μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να λυθεί (!) η συνεργασία με πρωτοκλασσάτο ποδοσφαιριστή ενώ κάποιοι ακόμη θα βρίσκονται υπό το καθεστώς “εποπτείας” για την επόμενη “στραβή”. Συν τις άλλοις το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει πάρει εντολή από την διοίκηση να οδηγήσει στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ όποιον πλήττει την εικόνα του συλλόγου με ανακοινώσεις ή τοποθετήσεις του.

Και όλα αυτά, ναι, μετά το φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας που αρχικά φαινόταν ότι  ελάχιστη σημασία είχε…!

πηγή: LamiaNow

Διαβάστε επίσης

Back to top button