Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισόπαλοι και με πολλά προβλήματα…

Αρκετά θέματα έχουν ακόμη Λεβαδειακός και Απόλλωνας Σμύρνης να «λύσουν» λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League.

Από τακτικής άποψης και από διάθεση τα πήγαν καλά, αλλά μόνο αυτό. Λεβαδειακός και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους φιλικό ματς το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Μία λευκή ισοπαλία απόλυτα φυσιολογική για ένα ματς που κυριάρχησαν τα λάθη και οι φάσεις θα πρέπει να αναζητηθούν και να… βαπτιστούν με αρκετά καλή διάθεση και μεγάλη προσπάθεια. Όχι ότι δεν ήθελαν «πράσινοι» και «κυανόλευκοι» να δημιουργήσουν, αλλά αλληλοεξουδετερώθηκαν αφού αμφότεροι ανασταλτικά λειτούργησαν καλά.

Πρακτικά, ωστόσο, τόσο οι πιο έμπειροι Βοιωτοί όσο και «νεοφώτιστη» στη Σούπερ Λίγκα «Ελαφρά Ταξιαρχία» απαιτείται να πετυχαίνουν και γκολ γιατί μόνο έτσι θα έρχονται στο πρωτάθλημα τα τρίποντα και σε αυτό τον τομέα, αλλά και γενικότερα Λεβαδειακός και Απόλλων Σμύρνης έδειξαν ότι θέλουν… δουλίτσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, ωστόσο, μετά το 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κρατούσαν περισσότερο την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο από πλευράς ποιότητας τα δεδομένα έγιναν χειρότερα με ως επί το πλείστον ανολοκλήρωτες προσπάθειες, πολλές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και το αναμενόμενο ψάξιμο από τις πάρα πολλές αλλαγές. Ειδικά από την πλευρά των «κυανόλευκων», αφού ο Μάντζιος θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη φύση του τεστ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Το φιλικό είχε ελάχιστες τελικές και στην πραγματικότητα καμία κλασική ευκαιρία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Ναμάσκο, Τσαμπούρης, Μεντί, Μόισε, Λεονάρντο, Τόνι Σίλβα, Γιουσούφ, Νιάς, Καλτσάς, Σουμπίνιο, Μπραντάο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Καψάσκης, Μπελγκαζουανί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς (65’ Ταΐρης), Ντάσιος, Παπάζογλου (85’ Βαφέας), Μπαρτολίνι, Βαλλιάνος (65’ Κούρος), Καλλέργης (65’ Κοντοές), Κονέ (65’ Μπαμπιάρζ), Μενδρινός, (65’ Ανιέτε), Μάατσι (70’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης (70΄Μάατσεν), Καστιγέχος (65’ Ελμπάζ).

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button