Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Δύσκολα ο Πρίντεζης, παίζει ο Μιλουτίνοβ στο Game 4

Δύσκολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στον 4ο προημιτελικό, Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (26/4).

Ο πάουερ φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην πρωινή προπόνηση στο Κάουνας, αφού πλέον δεν τον πιάνει ούτε η ένεση.

Ο πόνος από την πληγή ανάμεσα στα πόδια είναι έντονος και όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Εκτός απροόπτου, τη θέση του θα καλύψει ο Κάιλ Ουίλτζερ, με τον Σφαιρόπουλο να προσανατολίζεται να αφήσει εκτός δωδεκάδας ξανά τον Χόλις Τόμπσον.

Μέρος της προπόνησης το πρωί της Πέμπτης (26/4) έβγαλε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο, αλλά για 2ο διαδοχικό παιχνίδι θα «σφίξει τα δόντια».

Η Ζαλγκίρις προηγείται με 2-1 στη σειρά, και ο Ολυμπιακός έχει μία τελευταία ευκαιρία να τη στείλει σε 5ο αγώνα στο ΣΕΦ, καθώς η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου (18-20 Μαϊου) κρίνεται στις 3 νίκες. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, από την αρχή των πλέι οφ, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα τα δώσουν όλα στον «τελικό» με τη Ζαλγκίρις, για να μείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button