Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμ.: «Μαύρα σύννεφα» για τον Γκρότε και στο… βάθος Τεννές!

Η νέα άνευρη εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης και η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Μάρκο Γκρότε. #slgr #apollonfc #MarcoGrote #slgrinterwetten

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», έπειτα από την τελευταία ήττα στους Ζωσιμάδες. Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Η νέα άνευρη εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης και η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Μάρκο Γκρότε.

Ο Γερμανός τεχνικός σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μετράει μία ισοπαλία (Άρης) και τρεις ήττες (ΟΦΗ, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA στα διοικητικά κλιμάκια σκέφτονται σοβαρά την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας με τον 49χρονο προπονητή και ήδη στο τραπέζι έπεσε το όνομα του (παλιόφιλου) Μπάμπη Τεννέ.

Παρεμπιπτόντως, υπήρξαν κάποιες σκέψεις για την επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στη Ριζούπολη, ωστόσο ο έμπειρος κόουτς δεν συζητά επουδενί την προοπτική του Απόλλωνα Σμύρνης απ΄τον οποίο δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο τον Μάρτιο του ΄21.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button