ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήρθε διαβασμένος ο Γρηγορίου…

Αυστηρός, με πλάνο και γνώστης της πραγματικότητας του ΠΑΣ Λαμία.

Αυστηρός, με πλάνο και γνώστης της πραγματικότητας του ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία να κάθεται για πρώτη φορά, όμως ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων» έχει έρθει αρκετά διαβασμένος στη Φθιώτιδα.

Από το βράδυ της Τρίτης 15/12 υπάρχει νέος προπονητής στην άκρη του πάγκου στον ΠΑΣ Λαμία. Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμφώνησε σε όλα με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και στόχος του πλέον είναι να αναστρέψει την όλη κατάσταση και να σώσει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Γι΄αυτό άλλωστε βρίσκεται και εδώ, όπως τόνισε και ο ίδιος στη συνομιλία-συνέντευξη που είχε χθες με τους εκπροσώπους Τύπου της πόλης μας.

Όπως φάνηκε από την πρώτη εικόνα που είχαμε από τον 46χρονο τεχνικό, πρόκειται για έναν αυστηρό, εκεί που πρέπει προπονητή, και με ξεκάθαρο πλάνο! Ξέρει την κατάσταση που επικρατεί, γνωρίζει αρκετά καλά την πραγματικότητα στη Λαμία και έχει έρθει… διαβασμένος.

Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και ήδη έχει εντοπίσει το που «πονάει» η ομάδα, έχοντας μάλιστα και την πλήρη στήριξη της διοίκησης αλλά και την πολύ σημαντική βοήθεια των συνεργατών του.

Πλέον, χρειάζεται υπομονή και δουλειά έτσι ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που θα αλλάξουν την στενάχωρη κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button