Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διόρθωσαν το λάθος με λάθος στους ορισμούς της FL, ο ίδιος βοηθός σε δύο παιχνίδια!

Η ΚΕΔ προχώρησε σε αλλαγή διαιτητή και βοηθού στον αγώνα Καραϊσκάκης-Αιγινιακός καθώς ήταν από την ίδια πόλη με τους φιλοξενούμενους, αλλά ο δεύτερος έχει οριστεί και σε άλλο παιχνίδι που διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα!

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Football League, αλλά υπέπεσε σε διπλό λάθος. Αρχικά στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Αιγινιακό είχαν οριστεί διαιτητής ο Πολυχρόνης και β’ βοηθός ο Βρούζος, αμφότεροι από την Πιερία. Από την ίδια περιοχή βέβαια είναι και ο Αιγινιακός, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν αμφότεροι. Στη θέση του πρώτου μπήκε ο Καραντώνης (Ημαθίας) και του δεύτερου ο Φράγιος (Μακεδονίας).

Ο τελευταίος βέβαια μάλλον θα έπρεπε να βρει τρόπο για να σφυρίζει σε δύο γήπεδα ταυτόχρονα, καθώς έχει οριστεί ως α’ βοηθός στον αγώνα του Βόλου με τον Εργοτέλη, που διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα (21/11, 15:00)! Εν τέλει διορθώθηκε και το δεύτερο λάθος, με τον β’ βοηθό στον αγώνα της Άρτας να είναι ο Τυριακίδης (Μακεδονίας).
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Δραγούσης θα “σφυρίξει” στην αναμέτρηση Κέρκυρα-Δόξα Δράμας, ο Ζαμπάλας στο Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας κι ο Μαλούτας στο κρητικό ντέρμπι Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός.
Αναλυτικά οι ορισμοί: 
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου (15:00)
Αήττητος Σπάτων-Παναχαϊκή: Βάτσιος (Πετρίδης, Πλάκας)
Βόλος-Εργοτέλης: Βουρνέλης (Φράγιος, Γούτας)
Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός: Μαλούτας (Παρασίου, Παπαδάκης)
Κέρκυρα-Δόξα Δράμας: Δραγούσης (Κωτούλας, Δεμερτζής)
Σπάρτη-Τρίκαλα: Γιουματζίδης (Βεργέτης, Κύριος)
Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου: Ματσούκας (Τσιλίκας, Καρβούνης)
Καραϊσκάκης-Αιγινιακός: Καραντώνης (Βογιατζής, Τυριακίδης)
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου (15:00)
Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας: Ζαμπάλας (Θανασιάς, Γκιόση)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button