Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένα μικρό «στρατόπεδο» γίνεται η Τούμπα ενόψει ντέρμπι!

Δίχτυ ασφαλείας πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, 2.000 αστυνομικοί και ενδεχομένως ελικόπτερο θα συνθέτουν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Tην Κυριακή (10/2, 19:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και για τις δύο ομάδες αυτό το ντέρμπι είναι το ματς της χρονιάς. Φυσικά στο γήπεδο του Δικεφάλου δεν θα πέφτει… καρφίτσα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την Αστυνομία να παίρνουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μη γίνει το παραμικρό.

Η Τούμπα θα είναι… φρούριο με 2.000 αστυνομικούς, 300 σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ θα υπάρξουν και επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθεί δίχτυ στις θύρες 1-2-3, όπου βρίσκεται ο πάγκος των φιλοξενούμενων και υπάρχουν σκέψεις να συμβεί το ίδιο και στις θύρες 5-6. Δίχτυ υπάρχει ήδη στις θύρες 4-7-8.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «LiveSport» ενδέχεται να υπάρξει ακόμη και ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο θα εποπτεύει την Τούμπα, έτσι ώστε οι αστυνομικές δυνάμεις να έχουν καθοδήγηση για παν ενδεχόμενο και από τον αέρα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button