Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι το Κρίκελλο!

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας το Νέο Κρίκελλο το οποίο επικράτησε της Νίκης Αγίας Παρασκευής, με σκορ 0-4.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Νέο Κρίκελλο.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου εμφανίστηκε πιο έτοιμη και με τρια γκολ του Παπαναστασίου, του Λατσούδα, του Θεοχάρη και του Καυκιά πήρε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, πιο εύκολα από όσο πίστευε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Αγία Παρασκευή να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μιχαήλ στο 14′ έκανε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ζήσιμο με τους αμυντικούς του Νεου Κρικέλλου να διώχνουν μακριά.

Έπειτα ακολούθησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να ανοίξουν το σκορ όμως καμία από αυτές δεν ολοκληρώθηκαν.

Στο 44 λεπτό όμως, ο Καυκιάς έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Παπαναστασίου, με τον δεύτερο να πλασάρει για το 0-1 καθώς η άμυνα της Νίκης πιάστηκαν στον ύπνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για το Νέο Κρίκελλο έτσι όπως τελείωσε… σχεδόν. Στο 47′ ο Παπαναστασίου εκτέλεσε το Κόρνερ, αρχικά ο Καρανασιος απομάκρυνε αλλά η μπάλα έφτασε στον Αναγνώστου ο οποίος σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 0-2 έγινε στο 56′ για την ομάδα του Γιάννη Απόστολου, καθώς ο Λατσούδας έσπασε το Οφσάιντ, βρέθηκε απέναντι στον Καρανάσιο, πλασάροντας εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 81′ ο Σαρρής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, για σκληρό μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του Κρικέλλου με δέκα παίκτες.

Το 0-3 για την ομάδα του Αποστόλου το έκανε ο Θεοχάρης στο 86′ όταν έφυγε στην κόντρα, ο Καρανασιος βγήκε να τον μαρκάρει όμως η κόντρα ευνόησε τον παίκτη του Κρικέλλου ο οποίος με ψηλοκρεμαστο σουτ τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αναστασίου έχασε τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη όμως δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει.

Στο 93′ ο Καυκιάς έκανε το 0-4 με σουτ εντός περιοχής μετά από απέκρουσε του Καρανάσιου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Καρανασιος, Ματίκας Σ. Ματίκας θαν. Καπουλας, Μιμιγιαννης, Καραγιάννης, Ζήσιμος,  Μιχαήλ Αναστασιου, επισκοπος, Παπακώστας 

Νέο Κρίκελλο: Γκιοβάς, Σαρρή, Λαππας Συγγούνη Χατζής, Αναγνώστου, καυκιας, Λαππας Γιάννης, Λατσούδας, Παπαναστασίου, Θεοχάρης.

Μείνετε συντονισμένοι στο LamiaSports θα ακολουθήσει φώτορεπορταζ από την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button