Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Γουέστ Χαμ ερευνά το βίντεο που δείχνει ρατσιτσική επίθεση στον Σαλάχ

Ένα βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει έναν φίλαθλο να επιτίθεται με ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, στη διάρκεια της αναμέτρησης της περασμένης Δευτέρας με την Γουέστ Χαμ, ερευνά η ομάδα του Λονδίνου.

Ο στράικερ των «κόκκινων» τραβήχτηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο από την πλευρά των οπαδών των «σφυριών», ενώ ετοιμαζόταν να εκτελέσει το κόρνερ. μέσα στο οποίο γίνεται αναφορά για την μουσουλμανική θρησκεία του.

«Εμμένουμε στην πολιτική μηδενικής ανοχής σε οποιαδήποτε μορφή βίαιης ή καταχρηστικής συμπεριφοράς» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Λονδίνου και συνεχίζει: «Είμαστε ένας αμιγώς ποδοσφαιρικός σύλλογος. Όποιος έχει διαπράξει αδίκημα θα δοθούν τα στοιχεία του στην αστυνομία και θα αντιμετωπίσει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδό μας για πάντα. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συμπεριφορές στην έδρα μας.»

Ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter δήλωσε: «Αηδίασα από αυτό που άκουσα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν καμιά θέση στην κοινωνία μας, πόσο μάλλον σε ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Η αστυνομία έχει επίγνωση του περιστατικού και ερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button