Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έτοιμος να επιστρέψει στη Γαλατά ο Ονιεκούρου»

Ξανά στο προσκήνιο φέρνουν την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου για την Γαλατασαράι τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν πως είναι θέμα η επιστροφή του Νιγηριανού στην «τσιμ μπομ». #slgr #HenryOnyekuru #slgrinterwetten #Galatasaray

Ξανά στο προσκήνιο φέρνουν την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου για την Γαλατασαράι τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν πως είναι θέμα η επιστροφή του Νιγηριανού στην «τσιμ μπομ».

Παρελθόν από τις τάξεις του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει το φετινό καλοκαίρι ο Χένρι Ονιεκούρου, με τα σενάρια για τον Νιγηριανό άσο να δίνουν και να παίρνουν.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους» φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατασαράι, που ψάχνεται προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ιστοσελίδες «goal.com» και «turkiyegazetesi», η «τσιμ μπομ» θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός, ότι ο Ονιεκούρου θέλει να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο Ονιεκούρου φαίνεται να έχει ζητήσει να μεταγραφεί στην Γαλατασαράι το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η όποια τελική απόφαση στο θέμα αναμένεται να παρθεί από την νέα διοίκηση της Γαλατασαράι, αλλά και για τους Μισέλ Σερί και Τζέισον Ντενάιερ, οι περιπτώσεις των οποίων επίσης απασχολούν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Όσον αφορά τον Ονιεκούρου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη γειτονική χώρα, η Γαλατά φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και για μια πολύ σπουδία μεταγραφή, καθώς ο τεχνικός της Ζόρζε Ζεσούς έχει ζητήσει την απόκτηση του Μαρσέλο που μένει ελεύθερος από την Ρεάλ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button