FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Για την «απόδραση» στους «Ζωσιμάδες»(match day)

Έχοντας ως μεγάλο του «όπλο» τον κόσμου του όπου θα δώσει βροντερό παρών στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ!(pics)

Σήμερα, στις 17:15 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα κρατήσει ψηλά την ομάδα της Φθιώτιδας και μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Τα «κυανόλευκα» νέα

Ο Μάκης Χάβος εχθές ανακοίνωσε την αποστολής της ομάδας έχοντας εκτός τον τραυματία Μάρκο Μπλάζιτς αλλά και τον Χακίμ Μαστούρ.

Κατά τα άλλα, ο Έλληνας προπονητής θα έχει στη διάθεσή του όλα τα δυνατά του όπλα με τον Αντέτζο να προπονείται κανονικά παρά το πρόβλημα που είχε στο παιχνίδι της Τρίτης με τον ΝΠΣ Βόλο.

Τα Γιάννινα απέναντι στη Λαμία… ή αλλιώς ο Βελλίδης απέναντι στον Σαράνοφ!(pics)

Η αποστολή της Λαμίας:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

6 Abdul Osman
7 Αθανάσιος Καραγκούνης
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος
77 Βασίλειος Κωστίκας

Οι «γνώριμες φάτσες» στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία!(pics+vid)

Στο μυαλό του Χάβου

Έχοντας στα χέρια μας την «κυανόλευκη» αποστολή αλλά γνωρίζοντας και τις επιλογές του Χάβου στα τελευταία παιχνίδια, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα τότε θα δούμε τους:

Σαράνοφ στο τέρμα, δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερά ο Βάντερσον, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του στον αγώνα με την Λάρισα.

Στο κέντρο της άμυνας, όπως όλα δείχνουν θα δούμε τον Ντάνιελ Αντέτζο και τον Βασίλη Πλιάτσικα όπως άλλωστε έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Τώρα, στον χώρο του κέντρου, έχοντας εκτός τον Μπλάζιτς η λογική λέει πως τη θέση του θα πάρει ο Αμπντουλ Οσμάν, παρόλο αυτά το ρεπορτάζ (όχι το δικό μας, καθώς εμείς κάνουμε κακό στην ομάδα) αναφέρει πως ο Χάβος δοκιμάζει τον Γιάννη Σκόνδρα στη θέση του ανυντικού χάφ.

Δίπλα του, θα είναι ο Ελίνι Δημούτσος ενώ στη θέση του «δεκαριού» θα βρίσκεται ο Αργεντινός Φακούντο Μπερτόλιο.

Στα άκρα, δεξιά προς τα αριστερά ο Καραμάνος θα βρίσκεται από τη μία πλευρά και ο Επστάιν από την άλλη, εκτός αν έχουμε έκπληξη με Καραγκούνη ή Ρόμανιτς αντίστοιχα.

Στην «αιχμή του δόρατος» θα βρίσκεται όπως πάντα ο Χερόνιμο Μπαράλες…

Το scout report του ΠΑΣ Γιάννινα!(pics+vids)

Τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τη Λαμία. Ποιοι έμειναν εκτός.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (04/11, 17:15) και ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί κάποια από τα πρωτοκλασάτα ονόματα των Ηπειρωτών.

Κριζμάν και Μπουκουβάλας, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα βρισκόντουσαν στο αρχικό σχήμα, είναι τραυματίες, όπως και οι Περιστερίδης-Παπαϊωάννου. Εκτός έμειναν και οι νεαροί Βενετικίδης, Γώγος, Παπαδόπουλος, Λιάσος, Νάουμετς. Λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση, θα αποκλειστούν ακόμη δύο παίκτες για να διαμορφωθεί η τελική 18άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Κακούμπα, Ντόλοβατς, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Γιάκος, Βιδάλ, Λουκίνας, Παμλίδης, Ξύδας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία: Τα παιχνίδια… της SuperLeague!(pics+vids)

Η μετάδοση του αγώνα

Τον αγώνα εκτός από την τηλεοπτική μετάδοσή του θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε και μέσω του live του LamiaSports, το οποίο θα ξεκινήσει ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button