FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία είσαι! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!(match day)

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σήμερα στο ΔΑΚ Λαμίας τον Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της SuperLeague.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εντός έδρας στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πάρει το θετικό αποτελέσμα απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι και «πληγωμένοι» ψυχολογικά είναι αλλά και «λαβωμένοι» αγωνιστικά.

Η Λαμία θέλει τους τρεις βαθμούς, για να μπορέσει να φτάσει τους 13, όπου θα της δώσουν και άλλη ανάσα στον πίνακα της βαθμολογίας, όπου αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση με 10 βαθμούς.

Με απουσίες… αλλά και Μπλάζιτς!

Μπορεί ο Μάρκο Μπλάζιτς να επέστρεψε στις αποστολές της ομάδας, μετά τον τραυματισμό που είχε με τον Λεβαδειακό, παρόλο αυτά ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός είναι μεταξύ άλλων ο Χακίμ Μαστούρ.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής:

22 Νικόλαος Μελίσσας
73 Γεώργιος Μπαντής

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

6 Abdul Osman
7 Αθανάσιος Καραγκούνης
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος
77 Βασίλειος Κωστίκας

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου

Γνωρίζοντας τις απουσίες που έχει η ομάδα της Λαμίας, τις επιλογές και τις δοκιμές του Μάκη Χάβου αλλά και φυσικά την τελική αποστολή θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο τέρμα, αφού λείπει ο Σαράνοφ, ο Μελίσσας φαίνεται να έχει το προβάδισμα, αλλά ο Μπαντής για πρώτη φορά θα είναι ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα.

Δεξιά της άμυνας θα είναι ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ αριστερά θα παίξει ο Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας, Πλιάτσικας και Αντέτζο δεν χάνουν τη θέση τους ενώ μπροστά τους θα είναι ο Δημούτσος και κατά 95% δεν θα παίξει ο Μπλάζιτς αλλά ο Σκόνδρας.

Και θα αιτιολογήσουμε για ακόμη μία φορά την επιλογή αυτή. Ο Σέρβος μέσος είναι ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο της προηγούμενες ημέρες ενώ έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Το πιο λογικό, μιας και είναι και ο πολυτιμότερος της ομάδας μέχρι στιγμής, είναι να προστατευθεί από τον Χάβο. Διότι μία υποτροπή στον τραυματισμό του ίσως να είναι σημαντικότερη από ακόμη απουσία του.

Στη θέση του δεκαριού, ο Μπερτόλιο «παίζει ολομόναχος» ενώ στα δεξιά αν δεν δούμε να επιστρέφει ο Καραγκούνης τότε θα δούμε ξανά τον Καραμάνο. Να σημειώσουμε εδώ, πως υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε και τον Ρόμανιτς να παίζει δεξιά της επίθεσης παρόλο που είναι αριστεροπόδαρος.

Αριστερά τώρα, ο φορμαρισμένος Επστάιν θα είναι στη θέση αυτή, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να παίζει ως σέντερ φορ.

Χωρίς Φερνάντεθ οι Αρκάδες

Tην προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής, απέναντι στην Λαμία ολοκλήρωσε το Σάββατο (10/11) ο Αστέρας Τρίπολης.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη το οποίο θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα δίχως τον τραυματία Φερνάντεθ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας την οποία και αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μανιάς και Δουβίκας

Η μετάδοση του αγώνα

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία ως γνωστόν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ αλλά το pre game show, καθώς και την εξέλιξη του αγώνα και το ρεπορτάζ μετά το τέλος του θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε και μέσω του LamiaSports, αρκεί να είστε συντονισμένοι σε facebook και instagram του σάιτ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button